Kvällens Ledarperspektiv inställt – för att vi bygger något stort!

När Ledarperspektiv gick från att komma ut en gång i veckan till att sändas varannan vecka (med det nya programmet Leadership Perspective en gång i månaden) ville vi att den något minskade utgivningstakten skulle göra att det inte blev några avbrott. Detta skedde dock med en brasklapp om att vi någon gång skulle vara tvungna ställa in ett avsnitt om vi hade något ännu viktigare för oss.

Finns det något viktigare än Ledarperspektiv?

En del menar att så inte är fallet, men här är vi av en annan uppfattning. Ibland finns faktiskt sådant av ännu mer episka proportioner som de redan upptagna herrarna bakom Ledarperspektiv måste lägga all fokus på. Nu är ett sådant tillfälle och därför måste vi tyvärr ställa in kvällens avsnitt av Ledarperspektiv.

Inom de närmaste veckorna kommer vi att lansera ett projekt som tar oss mot stjärnorna, för att citera Simon Lindberg. Tyvärr kan jag här och nu bara erbjuda en cliffhanger, men ni kommer däremot att få en full redogörelse för vad det handlar om i Ledarperspektiv när projektet lanserats.

I dessa corona-tider är sådant som radio annars än viktigare än vanligt. Bröd och skådespel ställs in på löpande band och folket kan nu fokusera på annat, exempelvis raslig överlevnad. Se nu till att kolla upp vad Nordisk Radio erbjuder.

De som inte är allt för bekanta med vår verksamhet bör känna till att vi har självhushållnings- och preppingpodden Lifsferill (vars senaste avsnitt helt vigdes åt corona) och att du får de bästa nyheterna via Radio Nordfront. Eller varför inte göra som Jonas Andersson och lyssna på Mer än ord till den grad att du känner att du måste engagera dig i kampen?

Det finns många andra bra poddar att lyssna på där du med all säkerhet kan hitta en som passar dig. Vare sig du är intresserad av filosofiska spörsmål, internationella nyheter och politik, kvinnlig mysradio, kampen i Norge eller om du är smålänning, dalmas eller bohuslänning.

Och håll ut. Ledarperspektiv är tillbaka om två veckor igen. Då ska ni få en full redogörelse för vad vi arbetat med.