Mimers brunn

Fokus

Mimers brunn är en radikal patriotisk podcast där viktiga och ofta kontroversiella ämnen diskuteras. Fokus ligger på ideologi och systemkritik, men syftet är inte att ge färdiga svar i alla frågor, utan snarare att genom analys, debatt och provokation engagera lyssnarna till egna funderingar och diskussioner. Åsikter som framförs i podden är programledarnas egna och överensstämmer inte alltid med Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter.

Målgrupper

Mimers brunn riktar sig till alla öppensinnade lyssnare som är trötta på de etablerade mediernas åsiktskorridor. Människor som tycker att ämnen som exempelvis politik, religion, filosofi, etik, historia, kultur, språkvetenskap och juridik är spännande, men inte heller ryggar för ämnen som fascism, nationalsocialism eller sionism, kommer att uppskatta diskussionerna.

Arbetssätt

Mimers brunn framförs som ett samtal mellan de två fasta deltagarna Jimmy Thunlind och Jonas De Geer, ibland kryddat med humor, anekdoter eller rena personangrepp på etablissemangets representanter. Inga andra fasta programinslag finns, men vi stänger samtidigt inte dörren för att gäster, musikstycken, ljudklipp eller andra stämningshöjare på förekommen anledning kan dyka upp.

Målsättningar

En målsättning med podden är att inspirera lyssnarna att själva våga ifrågasätta etablerade ”sanningar” och upptäcka glädjen i att diskutera samhällsfrågor.
En annan målsättning är att nå ut med ett nationellt och systemkritiskt resonemang till uppriktiga medborgare som normalt inte rör sig i de sammanhangen.
En tredje är att helt enkelt roa lyssnarna med en stunds upplivande diskussioner kring någon annans köksbord.