Radio Nordfront

Nordfronts livesända nyhetspodd – med fler lyssnare än SVT P1

Radio Nordfront är ett samarbete mellan nättidningen Nordfront och Nordisk Radio, och berör i stort sett samma ämnen som nättidningen i sig. Det man ofta finner i podden är givetvis det som passar sig för poddar, såsom intervjuer, diskuterande analyser mellan olika ämnen, eller till och med livesända debatter emellanåt.

Nyheter – med fokus på Norden

I programmet kan ni förvänta er att nyheter presenteras och att även intervjuer utförs. Ett fokus finns alltid på de nordiska länderna, men det är inte främmande för programmet att ta upp geopolitik från hela världen, med allt från Kina till USA och Ryssland, särskilt när detta påverkar oss i Norden.

En objektiv standard

I Radio Nordfront diskuteras en stor mängd ämnen, och en stor mängd personer. Podden är djupt intresserad av den riktiga sanningen, men också yttrandefrihet allmänt. Alla personer som blir omnämnda eller citerade i programmet kan höra av sig till radionordfront@nordiskradio.se, för replik. Beter ni er civiliserat är radioprogrammet öppet för även meningsmotståndare att delta för debatt eller replik, alltid i livesändning, vilket innebär att vi inte censurerar ert deltagande.

Mitt i den nationella idésfären

Nättidningen Nordfront har ett mångårigt rykte bakom sig som gör att nationella i hela Norden litar på den journalistiska standard som sätts där. Detta innebär i sin tur att programmet ofta gästas av personer. Inte bara från Nordiska motståndsrörelsen, utan även från den nationella rörelsen i övrigt, andra dissidenter eller till och med personer som är neutrala eller meningsmotståndare.

Medarbetare

Programmet leds av Nordfronts nyhetsredaktör, Simon Holmqvist, tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Medverkar gör även Tobias Lindberg, känd skribent på Nordfront och Informationskriget.se. Till sist deltar även Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg för kommentarer och analyser.

Donera och skicka hälsningar

Via Swish går det att stödja Nordfront och få hälsningar, meddelanden och frågor upplästa i slutet av podden. Aktuellt Swish-nummer är:

072-031 23 94
Mottagare: Tobias Lindberg

Donatörer tackas i slutet av programmet och får sina förnamn och meddelanden upplästa. Vill man ej bli omnämnd kan man skriva “ej namn” som meddelande.