Mer än ord

Universums bästa aktivistpodcast

Mer än ord är en aktivistpodcast som drivs av aktivister i Nordiska motståndsrörelsen. Det som sägs i podden är inte alltid exakt vad organisationen står för, utan medlemmars egna tankar. Vill du veta exakt hur motståndsrörelsen ser på allt i denna värld, bör du istället lyssna på Ledarperspektiv.

Om du däremot letar efter att ta reda på vilken kultur som råder mellan aktivisterna i denna organisation, har du kommit rätt. Hanrejer hänvisas stänga av sin webbläsare och glömma allt de har hört hittills. För om du fortsätter lyssna och läsa om Mer än ord är chansen stor att du:

  1. Inser att du inte gör någonting värdefullt med ditt liv.
  2. Inser att det är dags att bli en del av motståndet.

Oavsett så kommer ditt liv som ovetande ynkling avslutas omgående genom att höra på hur motståndsrörelsens aktivister tycker och tänker, hur de resonerar kring användandet av våld, deras tankar kring hur familjen drabbas av deras aktivism och hur de som vardagliga knegare skiter fullständigt i om deras arbetsgivare skulle få för sig att dom inte ska jobba kvar p.g.a sin aktivism.

Nationalsocialistiskt aktivism

Radikal kamp för blod och jord, dagliga uppoffringar och hjältemod – motståndsrörelsens aktivister är ståndfast den sista barrikaden och den sista bataljonen för det fria Norden. När alla andra grupperingar viker undan, faller isär och läggs ned – så står motståndsrörelsens aktivister kvar. Aktivisterna är motståndsrörelsens essens, utan dessa individers kamp för vårt folk är organisationen endast ett tomt skal utan riktning.

Att vara aktivist är att nöta ut polisens batonger på gatan, det är att träna regelbundet och alltid lära sig nya kunskaper inom olika områden, det är att offra allting för kampen, livet om det så en dag kräver det. Det är mer än ord. En aktivist respekterar endast aktionen, och den mannen som agerar.

Att vara aktivist innebär att våga välja det radikalaste alternativet för att rädda allt kärt i denna värld. Att släppa sina småaktiga vardagliga bekymmer som “vem vinner nästa mello?” eller “vilken bilmodell grannen minsann har haft stålar att köpa”. Det är att strunta i systemets bisarra spelregler, och istället agera endast utifrån det som är naturligt givet rätt, det är att säga:

Vi känner till att massan av vårt folk har blivit satta i ett lobotomerat, apatiskt tillstånd av blind lydnad och vi tänker inte längre delta i detta kollektiva rasliga självmord!

Medarbetare

Medarbetare och gäster är i de allra flesta fall mångåriga aktivister från motståndsrörelsen. Programledare är Jerry Olsson, en flitig aktivist i N7.

Fasta medarbetare är:

Joakim Kannisto, aktivist i N1 och stockholmare som kan vara både slängd i käften och ideologisk på samma gång. Gillar inte snutar eller lata människor.

Marcus Hansson, aktivist i N3 och skåning som utöver sin aktivism även är en flitig krönikör på Nordfront.

Lukas Lindgren, aktivist i N5 och skribent på Motståndsrörelsen.se.