RN DIREKT#117:
Nordirland, 5G-teknik och Game of Thrones

RADIO NORDFRONT. Är Game of Thrones bra eller en perverterad judisk skapelse? Är 5G-teknik bra eller ger den oss cancer och mördar humlor? Dessa frågor besvaras av RN-panelen ikväll.

Veckans RN-memer:

—-

Veckans RN-minnen:

Pär Öberg poserar här som 5-åring i riktigt schysst 70-talsutstyrsel. Daterad till någon gång på 70-talet.
Bild från då Robin Palmblad gjorde lumpen. Daterad till 2003.

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja?

I kvällens Radio Nordfront så kör vi “EXTREMT AVSLAPPNANDE” låtar. Simon Holmqvist har en och Pär Öberg har säkert en med tanke på att han håller på med fasta och är rätt andlig.

Och här kommer Enya med låten Aldebaran så länge. Musikvideon är en fan creation:

Några av kvällens ämnen:

  • Vad är 5G-teknik? Tobias Lindberg har intresserat sig för detta ämne och kommer antagligen ha en rätt kritisk inställning om vi känner honom rätt. Hursomhelst ska det bli intressant att veta mer om denna dataöverföringsteknik som ska byggas ut över hela Europa.
  • Nyligen sköts en kvinnlig journalist ihjäl på Nordirland och det uppstod oroligheter där molotovcocktails kastades på bepansrade brittiska pansarfordon. Vad är det som händer? Pär Öberg har kikat närmre på detta.
  • Nordfront har nyligen skrivit en artikel om tv-serien Game of Thrones. Är tv-serien bra? Eller är den en perverterad judisk skapelse? Eller är den något mittemellan? Kulturmannen och judehataren Simon Holmqvist kommer förutsättningslöst att bena ut frågeställningen.
  • Robin Palmblad, som i snitt ser 7 minuter på en film innan han i vredesmod stänger av tv:en, hänfördes tidigare i veckan av filmen The International. Filmen tycks vara regisserad av en undercover-agent inom arisk makt-rörelsen. Och filmen är väldigt väldigt bra! Och Clive Owen är med i den.

Tack till 3 st som donerat! 🙂

Viktor

Juden****

Anonym#1

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Nu finns det en instruktionsfilm som förklarar exakt hur man som lyssnare kan stötta Motståndsrörelsen och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till [email protected] för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist, Martin Saxlind och Johan Persson.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost: