RN DIREKT#317: Terrordådet i Moskva och nya uppgifter om 7 oktober SWISH: 0720312394

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront tillsammans med Jonas De Geer med start klockan 19:00.

Ikväll är Simon HolmqvistPär Öberg och Tobias Lindberg tillbaka med ännu ett avsnitt av Radio Nordfront. Martin Saxlind har tyvärr andra åtaganden ikväll, men istället hoppar den återkommande RN-gästen Jonas De Geer in.

Ikväll kommer RN förstås att diskutera helgens terrordåd i Moskva. Vad hände, vilka är de gripna, vem ligger bakom och vilka konsekvenser kommer dådet att få är några av de frågor som kommer att diskuteras under kvällen.

Dessutom diskussioner om al-Jazeeras nya dokumentär som Hamas attack mot Israel den 7 oktober och de efterföljande judiska lögnerna och terrorbombningarna av Gaza:

PÅMINNELSE: Vi tar gärna emot frågor via Swish och vi avsätter tid i slutet av varje avsnitt för att besvara dem. Ställ din fråga genom att swisha till RN:s donationsnummer 0720312394.

Veckans RN-klipp

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0720312394

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Livesändningen finns även på Telegram. Har du ett konto på Telegram så kan du testa lyssna där istället för via din webbläsare.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS