RN DIREKT#320: Irans örfil, Expos källskydd och mordet på Mikael SWISH: 0720312394

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 19:00.

Ikväll är Simon HolmqvistMartin SaxlindPär Öberg och Tobias Lindberg tillbaka med ännu ett avsnitt av Radio Nordfront.

I kvällens avsnitt kommer RN förstås att diskutera nattens iranska attack mot Israel, kallad ”Operation sant löfte”. Dessutom diskussioner om det uppmärksammade mordet på Mikael i Skärholmen och Christian Petersonavslöjanden om Bilan Osman, Expo och förrädaren Pavel Gamov.

Detta och andra tagningar om veckans nyheter i veckans livesändning med start klockan 19:00.

PÅMINNELSE: Vi tar gärna emot frågor via Swish och vi avsätter tid i slutet av varje avsnitt för att besvara dem. Ställ din fråga genom att swisha till RN:s donationsnummer 0720312394.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0720312394

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Livesändningen finns även på Telegram. Har du ett konto på Telegram så kan du testa lyssna där istället för via din webbläsare.

Veckans RN-bild

Väggbonad vid Palestinatorget i Teheran. Texten på hebreiska lyder: "Nästa örfil kommer att vara hårdare. Nästa misstag ni gör kommer att bli slutet på ert fejkland".

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS