RN DIREKT#318: Antisionistiskt motstånd intensifieras SWISH: 0720312394

RADIO NORDFRONT. Ikväll sänder Radio Nordfront tillsammans med start klockan 20:00.

Ikväll är Simon HolmqvistMartin SaxlindPär Öberg och Tobias Lindberg tillbaka med ännu ett avsnitt av Radio Nordfront.

Under veckan har det varit flera intressanta nyheter, bland annat har FN:s säkerhetsråd kunnat enas om en resolution mot Israel som kräver tillfällig vapenvila i Gaza. En FN-rapport som läckte i veckan konstaterade att det pågår folkmord i Gaza och Internationella domstolen i Haag har återigen tagit ett beslut som går emot Israel.

Dessutom blir det uppdatering om terrordådet i Moskva, samt kommentarer om en märklig dom i Ingrid Carlqvists förtalsärende.

Observera att kvällens RN börjar med start klockan 20:00.

PÅMINNELSE: Vi tar gärna emot frågor via Swish och vi avsätter tid i slutet av varje avsnitt för att besvara dem. Ställ din fråga genom att swisha till RN:s donationsnummer 0720312394.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0720312394

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Veckans RN-mem

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg och Nordiska motståndsrörelsens riksmedlem Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Epost:


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS