NR Dalarna #13: Homotåg i Ludvika – ”Tillbaka in i garderoben med er!”

NR Dalarna. Ikväll är NR Dalarna tillbaka där man kommer att diskutera helgens homoparad i Ludvika. Jesper Eriksson kommer även att prata om sitt intresse för urban exploring.

Klockan 20:00 ikväll är medarbetarna i NR Dalarna tillbaka med ett rykande nytt avsnitt där man bland annat kommer att diskutera urban exploring och historia i Grängesberg. Vidare kommer man att prata om homoparaden som utspelade sig i Ludvika i helgen.

Med som vanligt är programledaren Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Jimmy Björk och Jesper Eriksson.

Bland annat kommer man att diskutera:

  • Pridetåg i Ludvika.
  • Urban exploring.
  • Historia om Grängesberg.

Medarbetaren Jesper Eriksson utforskar skärningen i Grängesberg:

Tågvagn
Insidan av en gruvlave i trä
Övergiven tågvagn
Trappa skyddsrum Grängesberg

NR Dalarna är ett lokalt radioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson, Fredrik Engman och Christoffer Runnholm. Även nästeschefen Pär Sjögren och aktivisten Nicklas Norling turas om att vara med i varje avsnitt.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected].