NR Dalarna#34: Är du redo för apokalypsen?

DALARNA. Efter ett allt för långt uppehåll är vi tillbaka med ett avsnitt där vi kommer snacka om resor genom europa och den kommande apokalypsen.

I vanlig ordning kommer Max Rosenfors ro hem programmet med sina medarbetare Emma Karlsson och den nya stjärnan Cecilia Granlund!

Dessutom kommer flera lokala röster från bygden delta med sina tankar och resonemang om den nalkande apokalypsen: Coronaviruset.

Bland kvällens ämnen hittar ni alltså:

  • En reseskildring från Emma och Cecilia som har rest i europa
  • Prepping och fem enkla knep för att överleva jordens undergång
  • Och som alltid, nyheter från bygden

NR Dalarna är ett lokalradioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson och Cecilia Granlund. Som gäster i programmet hittar man även kända talanger från Dalarna i allmänhet.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].


Prenumerera på NR Dalarna med RSS