NR Dalarna #35: Cecilias bakgrund inom feminism

DALARNA. I detta avsnitt så kommer vi bland lokala nyheter och aktuella händelser, diskutera Cecilia Granlunds bakgrund inom feminism.

Veckan börjar på nytt och på måndagskvällen så sänder Max Rosenfors live tillsammans med den nya medarbetaren Cecilia Granlund och radioveteranen Emma Karlsson. I detta avsnitt kommer vi lägga lite extra fokus på Cecilias bakgrund inom feminism, och hur hon tog sig ur det för att sedan ansluta sig till Motståndsrörelsen.

I avsnittet kan ni alltså förvänta er:

  • En liten diskussion kring Motståndsrörelsens helgaktivism i Filipstad, som media uppmärksammande.
  • Våra funderingar kring den stundande apokalypsen.
  • Cecilias tidigare liv som “”extremfeminist””.
  • Och lokala nyheter

NR Dalarna är ett lokalradioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson och Cecilia Granlund. Som gäster i programmet hittar man även kända talanger från Dalarna i allmänhet.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].


Prenumerera på NR Dalarna med RSS