Lifsferill #30: Den djupare meningen

LIFSFERILL. I det trettionde avsnittet av Lifsferill så har vi med oss gästen Douglas och diskuterar de djupare meningarna med livet då vi gräver i ämnet tro/andlighet.

I det trettionde avsnittet av Lifsferill så har vi med oss gästen Douglas och diskuterar de djupare meningarna med livet då vi gräver i ämnet tro/andlighet. Vad tusan har detta ämne med prepping och självhushåll att göra kanske man frågar sig?Kan tro/andlighet bidra till att finna en större mening med tillvaron och ge driften att förbättra sig själv och sin omgivning? Ett vitt och brett ämne som kanske inte passar alla, men det är ändå ett avsnitt som varken predikar eller har pekpinnar.
Vi snackar även om lite andra saker så som koldioxid samt lyssnar på lite musik.

Medverkande i detta avsnitt: Daemon, Peter, Tobias, Jakob och Douglas.

Lyssna gärna och ge oss feedback i kommentarsfälten om vad ni tycker och tänker.

Bli delaktig:
Känner du att du vill vara med som gäst eller bidra med någonting annat så dra er inte för att kontakta oss på email-adressen nedan.

Skapa gärna ett konto på spreaker för att gilla och kommentera detta avsnitt.

Vill du kontakta oss på Lifsferill ta då och maila?: Maila oss på [email protected]

Donera pengar:
Kontantdonationer: Skicka till

Nordfront Att: Nordisk Radio
Box 52
77222 Grängesberg

Märk donationen “LF” eller “Lifsferill”!

Lifsferill är en podd som är inriktad på prepping och självhushåll och ämnen däromkring. Namnet ”Lifsferill” är ett fornnordisk/isländskt ord som betyder ”Livscykel”.

Lifsferill är en del av Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Daemon, Peter, Tobias och Fredrik.

Nordisk Radio gillar åsikts- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor till våra program.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
1 diskussionsdeltagare
Fredrika senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Fredrika Lampenschirm
Läsare

Intressant program. Religion betyder tillsammans. En del av den andlighet ni beskriver är svår att nå tillsammans eftersom anden söks inåt inte utåt i den fysiska världen. Men gör man det själv tex genom meditation so esoteriska hinduer gör är man inte tillsammans. Då är det mer en form av vetenskap som detta definierades i antika Indien och kanske i fornnorden. När andlighet ska uttryckas i social gemenskap krävs rättesnören och regler typ ”Du skall icke vara kåt på din nästas hustru”. Alla regler innebär politik. Därför är religion utövad tillsammans politik. Därför kapas religionernas ”andemening” oundvikligen av politiska krafter.… Läs mer