Lifsferill #40: Uppväxt i DDR

LIFSFERILL. I Lifsferills avsnitt nummer 40 så pratar vi med gästen Irena som bor i Norge men är född och uppvuxen i DDR-Tyskland om hur det var att växa upp i en kommunistdiktatur.

 

I Lifsferills avsnitt nummer 40 pratar vi med gästen Irena som bor i Norge men är född och uppvuxen i DDR-Tyskland om hur det var att växa upp i en kommunistdiktatur.
Samt hur man kan vakna upp och se världen och hitta sitt folks med den bakgrunden samt hur hon kom att hamna i just Norge.
Vi pratar även lite grann om det idag ockuperade Tyskland och lite om historien om Mitteldeutschland/Centraltyskland.

Medverkande i detta avsnitt:
Daemon, Peter, Tobias, och Irena.

Bli delaktig:
Känner du att du vill vara med som gäst eller bidra med någonting annat så dra er inte för att kontakta oss på email-adressen nedan.

Skapa gärna ett konto på spreaker för att gilla och kommentera detta avsnitt.

Vill du kontakta oss på Lifsferill ta då och maila?: Maila oss på [email protected]

Donera pengar:
Kontantdonationer: Skicka till

Nordfront Att: Nordisk Radio
Box 52
77222 Grängesberg

Märk donationen “LF” eller “Lifsferill”!

Lifsferill är en podd som är inriktad på prepping och självhushåll och ämnen däromkring. Namnet ”Lifsferill” är ett fornnordisk/isländskt ord som betyder ”Livscykel”.

Lifsferill är en del av Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Daemon, Peter, Tobias och Fredrik.

Nordisk Radio gillar åsikts- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor till våra program.


Prenumerera på Lifsferill med RSS

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment