Lifsferill #28: mer än jord

LIFSFERILL. I det tjugoåttonde avsnittet av Lifsferill så kör Daemon, Peter, Jakob och Fredrik ett löst snack avsnitt.

I det tjugoåttonde avsnittet av Lifsferill så har vi återigen med oss Fredrik som var med i avsnittet om kaniner. I detta avsnitt provar vi ett lite annorlunda upplägg då vi kör ett mer avspänt och spontant snack, där allt från vacciner och dokumentärfilmer avhandlas.

Vi ville testa en ny grej denna gång då vi vill öppna upp för nya gäster som kan tänkas vara med utan att det nödvändigtvis behöver handla om specialämnen, utan mer generella samtal i Lifsferills anda. Ni får gärna ge oss era synpunkter – är detta format bu eller bä, vad kan bli bättre etc.
Känner du att du vill vara med som gäst eller bidra med någonting annat så dra er inte för att kontakta oss på email-adressen nedan.

Skapa gärna ett konto på spreaker för att gilla och kommentera detta avsnitt.

Vill du kontakta oss på Lifsferill ta då och maila? Maila oss på [email protected]

Lifsferill är en podd som är inriktad på prepping och självhushåll och ämnen däromkring. Namnet ”Lifsferill” är ett fornnordisk/isländskt ord som betyder ”Livscykel”.

Lifsferill är en del av Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Daemon, Peter, Tobias och Fredrik.

Nordisk Radio gillar åsikts- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor till våra program.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment