Radio Regeringen #179: Yrkesstolthet

RADIO REGERINGEN. Live kl 20.00: Elin och Hanne diskuterar i kväll om vikten av de bärande yrkenas vikt i samhället.

Om jag säger ordet skitjobb vet alla vad det innebär, ett jobb man tar en kortare tid för att man måste inte för att man vill. Många yrken klassas i dag som lågstatusyrken och många ser i dag ner på de människor som jobbar inom dessa yrken inklusive de som själva jobbar med dem. I krisen vi nu befinner oss i är det just dessa personer i dessa yrken som bär upp hela samhället, de är de som får ta skiten när saker går snett men också de som ser till att vi har mat på bordet, tömmer våra soppor och vårdar oss när vi blir sjuka.

Om vi vänder på det vad definierar ett bra jobb, ett yrke att vara stolt över? Är det status, pengar, förmåner eller någonting helt annat som till exempel känslan att man gjort något bra med sin tid, att man i sitt yrke hjälper andra eller att man skapat någonting fysisk?

Vad är viktigt för att du skall se ett jobb som ett bra jobb? Du kan välja tre av svarsalternativen.

Visa resultat!

Loading ... Loading ...

Stötta Rede 2 i Norge för inköp av kampmaterial!
Donera genom att sätta in pengar på konto: 1208.61.40045
obs konto är på Den norske bank dnb, alltså utlandstransaktion för svenskar.

skapa ett konto på spreaker och häng med i chatten under programmets gång!

Har du något att dela med dig av till damerna? Har du önskelåtar? Maila in dina dem till [email protected] eller var delaktiga i live-chatten på spreaker.

Stöd Radio Regeringen:
Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “RR” eller “Radio Regeringen”!


Kontakta Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på [email protected]
Radio Regeringens telefonummer: 02 1495 1488
Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Noora.