Radio Regeringen #200: Tvåhundra!

RADIO REGERINGEN. Ikväll blir det ett jubileumsavsnitt, Radio Regeringen firar och sänder sitt tvåhundrade avsnitt!

Sedan urminnes tider har Radio Regeringen funnits och bjudit på uppskattad radio. Radio Regeringen har kommit fram till det tvåhundrade avsnittet och ikväll ska det firas tillsammans med er, kära lyssnare! Damerna gör en tillbaka blick på gamla avsnitt, urklipp och goa höjdpunkter samt diskuterar en del kring hur Radio Regeringen har utvecklats till vad det är idag. Som extra bonus har damerna återigen med den underbara Julia Rosander i programmet.

Såhär dagen innan midsommarafton, så bjuds du in, denna torsdagskväll för att gå på en nostalgisk tur genom Radio Regeringens historia.

Mycket varmt välkomna! LIVE kl. 20.00!

Fortsätt skicka in dina odlingsbilder till Radio Regeringen! Maila in dem till [email protected].

Stöd Radio Regeringen:
Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “RR” eller “Radio Regeringen”!


Kontakta Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på [email protected]
Radio Regeringens telefonummer: 02 1495 1488

Radio Regeringen är nationalsocialistisk mysradio, ett radioprogram som ger ett kvinnligt perspektiv på den eviga och nationalsocialistiska kampen. Radio Regeringen riktar sig till ALLA, både nyfikna, nyvakna och inbitna, unga och gamla.

Fasta programledare: Elin och Noora.


Prenumerera på Radio Regeringen med RSS