NR Dalarna #16: Kampdagen i lördags, veckans nyheter och Emmas tankar kring tolkningsföreträde

Lokalradion i Dalarna är som alltid till er tjänst på måndagarna 20:00, häng med oss ikväll när vi diskuterar en lagom och väl blandad mix av nyheter och reflektioner.

Med oss i kvällens avsnitt är Max Rosenfors som programledare, och med sig har han Emma Karlsson, som har haft lite att fundera på senaste tiden som hon vill dela med sig av till lyssnarna. Utöver Emma deltar även den nya radiorösten Christoffer Runnholm som programmets journalist, där han presenterar det senaste nytt i veckan. I programmet medverkar även Morbergets fara och legend, Fredrik Engman. Engman är sedan tidigare också känd från programmet Lifsferill. Och även Engman har på senare tid haft lite att grunna på som han kommer berätta om, gällande Fiber.

I kvällens avsnitt kommer vi bland allt det andra presentera och prata om:

  • Kampdagen i lördags
  • Nyheter i Dalarna
  • Emmas funderingar kring tolkningsföreträde
  • Engmans tankar kring Fiber

NR Dalarna är ett lokalradioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson och Cecilia Granlund. Som gäster i programmet hittar man även kända talanger från Dalarna i allmänhet.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].