NR Bohuslän #17: Sommarspecial!

Klockan 20:00 är det dags igen! Då sänder NR Bohuslän sitt sjuttonde avsnitt där programledaren Daniel Nordberg medverkar tillsammans med sina fasta medarbetare Elin, Arg-Tommy samt kustlantisen Jocke.

Ryktet har det att familjen Vejdeland rensade rent hus i Romelanda under barnens dag samtidigt som subversiva rykten om familjen Albinsson florerar, vi styr upp vad som är sant och sant. Blir även lite diskussioner runt att sommartider numera har blivit homotider och sedan under andra halvan av programmet så blir det diskussioner runt Midsommar och semestertider. Se till att sätta på kaffet och ta ut bullarna ur frysen, hissa Tyrrune-fanan för ikväll blir det lokalradio på riktigt!

Några av kvällens ämnen vi kommer att tala kring är:
• Barnens dag i Romelanda.
• Munkedal tackar nej till pedoflaggor.
• Bögknackarstaden Göteborg.
• Midsommar.
• Semestertider.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment