NR Bohuslän #14: Politikerligor, inbrottsligor, zigenarligor & homofilkollo!

NR BOHUSLÄN. Klockan 20:00 är det dags igen! Då sänder NR Bohuslän sitt fjortonde avsnitt där programledaren Daniel Nordberg medverkar tillsammans med sina fasta medarbetare Elin, Arg-Tommy samt kustlantisen Jocke.

Uddevalla kommun håller homofilkollo i sommar där man hoppas kunna förvirra in fler ungdomar i dekadensträsket och bryta ner moralen av den vita ungdomen. Repotage från manifestationen i Kungälv där Elin ställde många frågor till folket och även ställde barbapappa-politikern mot väggen. Detta blir en fullspäckad kväll med lite mer lättsamma ämnen, så se till att fylla kaffekoppen så kör vi!

Några av kvällens ämnen vi kommer att tala kring är:
• Homofilkollo.
• Manifestation mot nedskärningar i Kungälv.
• Amfetamin-kung i Strömstad.
• NetonNet-liga döms till fängelse.
• Zigenarliga.
• HMF-pensionär.
• Orust kommun får fin utmärkelse.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment