NR Bohuslän #9: Svenska kyrkan ber en bön för Nordiska Motståndsrörelsen!

Klockan 20:00 är det dags igen! Då sänder NR Bohuslän sitt nionde avsnitt där programledaren Daniel Nordberg medverkar tillsammans med sina fasta medarbetare Elin, Tommy samt kustlantisen Jocke.

Uddevalla har nu klubbat igenom sitt sinnesrubbade beslut om höjda arvoden i kommunfullmäktige vilker orsakat rejäla ringar på vattnet med folkvalda politiker som lämnar i protest. Ful metallklump på Tjörn som ska föreställa dyr konst har orsakat ordentliga slitningar mellan politiker men även väckt ilska i folket mot de politiker som ligger bakom det dyra inköpet av den hiskliga skulpturen.

Några av kvällens ämnen som kommer att diskuteras:

• Ful skulptur i Tjörn skapar debatt.
• Kyrkan i Kungälv ber för Nordiska Motståndsrörelsen.
• Kungälv stänger ner matsalar för de äldre.
• Butiker på Västra Gatan i Kungälv börjar samarbeta för att överleva.
• Uddevalla höjer arvoden i kommunfullmäktige.
• Dåliga vägar i Uddevalla ska plåstras om.

Och mycket mer.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment