Senaste tidens censur och var du kan hitta oss på sociala medier

CENSUR. 2020 var ett år av ökad censur på nätet och även av Nordisk Radios innehåll. Här presenterar vi en kort översikt över den senaste deplattformeringen vi har upplevt och var du för närvarande kan hitta oss online.

Detta är en översättning från en artikel på NordicResistanceMovement.org. Den berör inte enbart Nordisk Radios innehåll utan också Nordiska motståndsrörelsens, Nordfronts och Nordfront TV:s material.

År 2020 medförde ytterligare censur av Nordiska motståndsrörelsens innehåll online. Även om vi länge har utestängts från stora sociala medier och videowebbplatser som Facebook, Twitter och YouTube, blev vi i år också utplånade från några ”alternativa” webbplatser, inklusive de som påstår sig vara för yttrandefrihet.

I år blev vi bannade på Minds (“Yttrandefrihets”-alternativet till Twitter), VK och BitChute (“yttrandefrihets”-alternativet till YouTube). Dessutom raderade Spreaker flera avsnitt av poddarna Nordic Frontier och Leadership Perspective, medan vår isländska podcast Landsmenn togs bort helt. Allt detta innehåll förbjöds trots att dessa inte brutit mot några villkor på respektive webbplats.

VAR DU FÖLJER OSS

En logisk följd av denna utbredda censur är att vi letat upp nya alternativa platser, men vi har samtidigt fortsatt lägga ut material på de plattformar vi redan använder. Nedan hittar du länkar till våra för närvarande aktiva sociala medier och videokonton. För att hålla koll på våra inlägg på sociala medier, följ oss här:

Gab
Telegram
Parler
Twitter

Du kan också gå med i vår engelskspråkiga diskussionsgrupp på Telegram. Våra engelskspråkiga videor finns för närvarande på Odysee, där vi har följande kanaler:

Nordic Resistance Movement (our main channel)
Nordic Frontier
Leadership Perspective
Aristogenesis
NRM Extras

Om du ännu inte har ett Odysee-konto, använd den här länken för att skapa ett.

Alla dessa kanaler finns också på LBRY.

Vi har även konto på PeerTube, där du hittar en stor katalog av våra videor. Dessa är för närvarande mestadels på svenska, men vi planerar att lägga till fler översatta videor där i framtiden. Det är också här du kan höra de raderade avsnitten av Landsmenn.

Du kan fortfarande följa majoriteten av våra podcasts på Spreaker (minus Landsmenn). De saknade avsnitten för varje show finns tillgängliga på Odysee. Spreakerlänkar:

Nordic Frontier
Leadership Perspective
Aristogenesis
Nordic Voice

Tack för att du fortsätter att följa Nordiska motståndsrörelsen online. Om du inte redan följer oss på ovanstående plattformar, överväg då att skapa ett konto, följa oss och dela vårt innehåll för att hjälpa oss att bekämpa den censur som vi ständigt står inför.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment