NR Dalarna #19: Politiska rättegångar mot organisationen utreds av Sjögren & Isak berättar om Filipstadsaktionen

Detta avsnitt är i högsta grad speciellt då Pär Sjögren som är nästeschef i N5 medverkar för att reda ut de politiska rättegångar som hålls mot organisationen just nu i Dalarna. Dessutom kommer en medlem från organisationen som var på plats i Filipstad medverka för att berätta om deras aktion!

I avsnittet är Max Rosenfors programledare som ror hem programmet med sina fasta medarbetare Emma Karlsson och Christoffer Runnholm! Christoffer kommer i sedvanlig ordning stå för ett nyhetssvep från Dalarna denna vecka. Och dessutom så kommer Pär Sjögren som är nästeschef i Näste 5 i Nordiska motståndsrörelsen medverka för att berätta om de politiska rättegångar som idag har börjats hållas mot organisationen. Dessutom kommer medlemmen Isak från Näste 5 berätta om aktionen i Filipstad som arrangerades i helgen.

Alltså kan ni vänta er följande ämnen i avsnittet:

  • Politiska rättegångar mot aktivister och medlemmar i motståndsrörelsen.
  • Aktionen i Filipstad och varför denna utfördes.
  • Nyheter från Dalarna allmänt, där vi avhandlar flera våldsrelaterade brott från veckan.

NR Dalarna är ett lokalradioprogram där fokus främst ligger på lokalpolitik, nyheter och historia. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Max Rosenfors och hans fasta medarbetare Emma Karlsson och Cecilia Granlund. Som gäster i programmet hittar man även kända talanger från Dalarna i allmänhet.

Har du insider-information om händelser som skett eller som pågår i Dalarna? Eller har du tips på exempelvis viktiga nyheter eller historiska ämnen som du vill att man tar upp i NR Dalarna? Tveka då inte på att skicka in ditt tips till oss. Maila [email protected] eller [email protected].