Radio Nordfront lanserar nytt segment: NS-produkter

Tyska soldater rakar sig

I senaste avsnittet av Radio Nordfront presenterade Pär Öberg ett nytt segment som är tänkt att på sikt vara återkommande varje vecka. Arbetsnamnet är för närvarande “Veckans NS-produkter”, men såväl namn som exakt utformning kan komma att ändras.

Tanken är att presentera, men även testa, produkter som kan ses som “NS-certifierade” och på så sätt är “etiska utifrån vårt perspektiv”. Exempel på sådana produkter är sådana som främjar folk och natur. Andra exempel är produkter som är hållbara för att motverkar slit-och-släng och konsumism.

Som en första produkt presenterade Öberg en rakhyvel som ett hållbart och livslångt alternativ till kassa produkter från Gillette, ett storföretag som också bedriver propaganda mot vårt folk.

Andra produkter som kanske kommer att presenteras i Radio Nordfront inom en snar framtid är gymprodukter, svärd och menskoppar (!).

Vad tycker du själv om det nya segmentet och har du själv förslag på produkter som borde presenteras? Kontakta Radio Nordfront om du har tips eller tankar.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment