Radio Regeringen #182: Stå rakryggad!

RADIO REGERINGEN. Live kl 20.00: Nordiska kvinnor fall inte ner på knä, stå rakryggade och var stolta över ert ursprung

för två veckor sedan föll en kvinnlig polis ner på knä inför en pöbel av rasfrämlingar. Denna kvinna har hyllats som en hjälte efter att hon visat sin villighet till underlägsenhet till alla andra folk än sitt eget. Den moderna Nordiska kvinnan har hjärntvättats in i att känna skuld och skam för vårt utseende, våra egenskaper och vårt arv. Detta ligger till grund för vår diskussion denna fredagskväll.

skapa ett konto på spreaker och häng med i chatten under programmets gång!

Har du något att dela med dig av till damerna? Har du önskelåtar? Maila in dina dem till [email protected] eller var delaktiga i live-chatten på spreaker.

Stöd Radio Regeringen:
Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “RR” eller “Radio Regeringen”!


Kontakta Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på [email protected]
Radio Regeringens telefonummer: 02 1495 1488
Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Radio Regeringen är nationalsocialistisk mysradio, ett radioprogram som ger ett kvinnligt perspektiv på den eviga och nationalsocialistiska kampen. Radio Regeringen riktar sig till ALLA, både nyfikna, nyvakna och inbitna, unga och gamla.

Fasta programledare: Elin och Noora.