Ledarperspektiv – arbetet påbörjat för nya avsnitt

I början av juni när vi släppte det femtionde avsnittet av Ledarperspektiv lät vi också meddela att vi av olika anledningar skulle hålla ett längre uppehåll. Nu, fyra månader senare, kan vi väl konstatera att det uppehållet dessvärre blev längre än väntat. Det har varit en väldigt händelserik sommar och förhöst för oss båda rent allmänt och privat för mig själv i synnerhet.

Nu har dock arbetet påbörjats för att kunna köra igång ”säsong 2” och jag lovar er att avsnitt 51 utkommer innan månadens slut, med största sannolikhet inom ett par veckor. I det avsnittet kommer jag också förklara utförligare varför det dröjt med igångsättandet.

Vi kommer att förändra programmets upplägg och innehåll något, men i stort kommer det att vara det samma som du är van vid. Förhoppningen är att vi ska kunna bibehålla det som var bäst från tidigare upplägg och förbättra det andra för att skapa en ännu bättre upplevelse för dig som lyssnar.

Under hösten och vintern finns det otroligt många nya intressanta ämnen vi kommer att avhandla och kanske vissa vi kommer att gå in på igen. De alla kommer som vanligt att belysas ur perspektivet att det är Nordiska motståndsrörelsens officiella syn på ideologi och taktik som kommer förmedlas.

Jag vill också passa på att tacka alla som svarat på den enkät vi la upp i början av sommaren – det har hjälpt till för att göra det klart för oss hur vi kan göra programmet ännu bättre. Har du inte svarat på den går det alldeles utmärkt att göra det fortfarande och du hittar då enkäten här.

För att värma upp inför avsnitt 51 och orka hålla ut den sista tiden tills det släpps kommer här de tre avsnitt som fått flest röster när våra trogna lyssnare svarat i enkäten vilka som är de bästa vi gjort hittills:

Det går såklart också att ta den tidsbekväma vägen och bara lyssna på de urklipp som gjorts hittills från de gångna avsnitten, antingen i den egna artikel vi släppte med detta eller i Nordisk Radios arkiv.

Jag hoppas du ser fram lika mycket som jag emot de nästkommande 50 avsnitten!