REPRIS: NR Bohuslän #1: PREMIÄR för NR Bohuslän!

Obs. att detta är en repris av ett tidigare avsnitt.

 

REPRIS NR BOHUSLÄN. Nu har NR Bohuslän tagit semester och bjuder därför på en repris av ett av vårat bästa avsnitt.

Hur lät det egentligen när vi sände för första gången. Vi var nervösa, för stora delar av radiopratarna var det helt nytt det här med radio samt första gången Daniel var programledare. Det är lite kul att se tillbaka till var vi började och hur mycket både programmet, vi radiopratare och vi som grupp har förändrats på de 17 program vi gjort. Men humorn är densamma, lika torr och oförståelig och kamratskapet lika stark då som nu.

Vi kommer snart tillbaka med liveradioprogram så håll utsikt på nordiskradio.se, vi kommer även försöka klämma in ett specialavsnitt live nu under sommaren missa inte det!

Skriv gärna till oss och berätta om din sommar samt skicka gärna in bilder till [email protected]

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment