NR Småland #9: Högsby i listtopp, minskad kontanthantering i Jönköpings län och homosex i skogen

Avsnitt nio av NR Småland är som vanligt späckat med nyheter från Småland.

  • Högsby och Hultsfreds kommuner behöver mycket pengar till skoleleverna.
  • Kontanthanteringen minskar i Jönköpings län.
  • Göta hovrätt skärper straffen i kokainhärva.
  • Homosexuellt gruppsex i friluftsområde.
  • Kommunala pengar till gång och cykelväg användes till en drive på en golfbana i Värnamo.
  • Trion avslutar det nionde avsnittet med att diskutera kontanternas vikt för ett välfungerande samhälle där bankmaffian inte kan kontrollera medborgarna.

Maila gärna NR Småland om ni har tips, funderingar, kommentarer, eller dylikt: [email protected]

NR Småland är ett sundare alternativ till dagens dekadenta lokalradiokanaler. Ett program som med stolthet inte är genuscertifierat, HBTQ godkänt eller gått genom åsiktsförtryckets filter.

Som en del i Nordisk Radio så är vi en nationalsocialistisk lokalradio som behandlar Småland och det småländska folkets vardag. Vare sig du är till Småland inflyttad eller smålänning i exil så kommer vi att hålla dig uppdaterad om en del av händelserna bakom rubrikerna, det som lögnmedia vill dölja för smålänningen i gemen. Vi gräver i notiser för att finna det som systemet försöker sopa under mattan.

Vi vänder inte blad, vi försöker vända på vart enda blad.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

2
Kommentarer

Please Login to comment
2 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
1 diskussionsdeltagare
Fredrika senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Fredrika
Lyssnare

Jag tror att det är fel att skylla på Socialdemokraterna för att man inte ska behöva ha godkönt i skolan om det går igenom. Detta har länge varit fallet på många offentligt finansierade skolor i USA. Säkert sedan minst 15 år. I en skola i Seattle som jag besökt hade man just den policyn att alla fick godkänt. Man behövde inte svara rätt på frågor. Enda kravet var att man svarade något. Så även det här sabotaget mot skolorna är förmodligen globalt organiserat. Man riktar god utbildning allt mer till dem som ska ha den, bland annat en könd, kraftigt… Läs mer

Fredrika
Lyssnare

Jodå det är helt rätt, en driving range används för att träna golfutslag. Den klubba som används för att slå ut bollen på banan kallas driver.

Vilken fruktansvärd version av Om jag var en rik man från Spelman på taket. Det känns som jag har blivit psykiskt sjuk nu. “Äntligen har hon insett det”, kanske många utropar.