NR Bohuslän #3: Pedofiler, kebabtekniker och IS-återvändare!

NR BOHUSLÄN. Klockan 20:00 är det dags igen! Då sänder NR Bohuslän sitt tredje avsnitt där programledaren Daniel Nordberg medverkar tillsammans med sina fasta medarbetare Elin, Tommy samt kustlantisarna Jocke & Henke.

Några av kvällens ämnen som kommer att diskuteras:

• Nordiska Motståndsrörelsen stövlar in i Stenungsund.
• Seriepedofil avslöjad!
• Uddevalla-politiker vansinneshöjer sina löner.
•  Kebabtekniker tog med sig GPS-sändare vid inbrott.
• Hovrätten sänker straffet för våldtäkt på skolgård.
• IS-kvinna vill återvända hem till Uddevalla.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Daniel Nordberg (programledare), Elin Reinhardt, Tommy Hvit samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmen Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].