Ledarperspektiv #70:
Motivet till vår kamp, världens farligaste man och Big tech

Här kommer det sjuttionde avsnittet av podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Diskussionsämnen:

  • Världsläget just nu
  • Lindbergs betraktelse: Filmtips
  • Påståendet: “En av världens farligaste människor”
  • Ideologisk/taktisk fråga: Motivet till vår kamp

Diskussionsunderlag:

Kampåret 2020

Nordens farligaste man har ordet

Simon Lindbergs nyårstal 2020

PeerTube

Nordisk Radio 2020

Ledarskapsperspektiv är en podcast för att nå ut med Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter, ideologi och strategier i framförallt stora men också små frågor.

Fredrik Vejdeland, riksrådsmedlem och chef för Nordisk Radio, beskriver ämnen och ställer upp problemformuleringar medan Simon Lindberg, Nordiska motståndsrörelsens ledare, förklarar organisationens ståndpunkter.

Ledarperspektiv syftar till att utbilda lyssnarna och förklara organisationens syn på olika frågor så exakt vi bara kan. Allt som framkommer i Ledarperspektiv kan anses som sanktionerat av organisationen.

Kom gärna med tips på innehåll; ideologiska funderingar och/eller personliga frågor till Lindberg. [email protected].


Prenumerera på Ledarperspektiv med RSS

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
1 diskussionsdeltagare
Fredrika senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Fredrika
Lyssnare

Fruktansvärt bra anförande av Vejdeland i programmets början. Hell! Den där oberoende fria tankesmedjan ör nog beroende av eller tillhör World Jewish Congress. Annars hade Mossad stått på listan eftersom de är den underrättelse tjänst som operativt mördar flest människor i världen. Som under årtionden i Iran, vars försvarsmakt Israel beordrade Trump att terrorklassa för att göra det “lagligt ” att mörda deras general Soleimani. WJC har ju beordrat folkförrädaren Morgan Johansson att förbjuda Motståndsrörelsen så deras oberoende arm i form av den här påhittade tankesmedjan bereder vägen för en amerikansk terrorklassning för att på så sätt indirekt förbjuda internetleverantörer… Läs mer