Ledarperspektiv #67:
Alla behövs i kampen! Folkförakt och förbud

Här kommer det sextiosjunde avsnittet av podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Diskussionsämnen:

  • Introduktion om saknad introduktion
  • Lindbergs betraktelse: Förbudsprocesser
  • Påståendet: “Kampen är bara till för vissa”
  • Ideologisk/taktisk fråga: Folkföraktet

Diskussionsunderlag:

Alla behövs i kampen

Finland: Högsta domstolen förbjuder Nordiska motståndsrörelsen

Gyllene gryning förbjuds!

Cultured Thug’s amazing awakening!

Ledarperspektiv #48:Vad är kulturmarxism? Genus och egen media

Ledarskapsperspektiv är en podcast för att nå ut med Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter, ideologi och strategier i framförallt stora men också små frågor.

Fredrik Vejdeland, riksrådsmedlem och chef för Nordisk Radio, beskriver ämnen och ställer upp problemformuleringar medan Simon Lindberg, Nordiska motståndsrörelsens ledare, förklarar organisationens ståndpunkter.

Ledarperspektiv syftar till att utbilda lyssnarna och förklara organisationens syn på olika frågor så exakt vi bara kan. Allt som framkommer i Ledarperspektiv kan anses som sanktionerat av organisationen.

Kom gärna med tips på innehåll; ideologiska funderingar och/eller personliga frågor till Lindberg. [email protected].


Prenumerera på Ledarperspektiv med RSS

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
1 diskussionsdeltagare
Fredrika senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Fredrika
Lyssnare

Hur går motståndet till praktiskt med våldskapitalet hos nya unga rekryter? Under tiden som går drabbas allt fler jägare av att polisen konfiskerar deras jaktvapen för staten är rädd att älgstudsarna ska användas på Annie Lööf och Morgan Johansson. Hade det inte varit bra att göra revolution nu, eller hur maktövertagandet ska gå till, innan vi inte ens har smörknivar kvar, organisationen eventuellt försvagas av ytterligare juridiska beslut, ökad digital kontaktspårning och ett kommande organisationsförbud? Klart ingen har något emot om vi tiodubblar medlemsantalet och får 0,7% av rösterna i riksdagsvalet 2022. Men vad ska framgångarna vara till om vi… Läs mer