Ledarperspektiv #52:
Vår ära heter trohet! Edsvärjningar och moral

Här kommer det femtioandra avsnittet av podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Diskussionsämnen:

  • Radioavancemang
  • Veckans betraktelse: Raubtier
  • Påståendet: Kvinnoförakt
  • Ideologisk fråga: Vår ära heter trohet! Edsvärjningar och moral

Diskussionsunderlag:

Efter ändringarna – så ser det ut idag

Ledarperspektiv #6: Ska kvinnor kedjas fast vid spisen? Feminism och abort

Om meningen med livet

“Min ära heter trohet”

Ledarskapsperspektiv är en podcast för att nå ut med Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter, ideologi och strategier i framförallt stora men också små frågor.

Fredrik Vejdeland, riksrådsmedlem och chef för Nordisk Radio, beskriver ämnen och ställer upp problemformuleringar medan Simon Lindberg, Nordiska motståndsrörelsens ledare, förklarar organisationens ståndpunkter.

Ledarperspektiv syftar till att utbilda lyssnarna och förklara organisationens syn på olika frågor så exakt vi bara kan. Allt som framkommer i Ledarperspektiv kan anses som sanktionerat av organisationen.

Kom gärna med tips på innehåll; ideologiska funderingar och/eller personliga frågor till Lindberg. [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
1 diskussionsdeltagare
Fredrika senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Fredrika Lampenschirm
Lyssnare

Kanonbra program igen! Jag vet att ni tycker att det kan vara svårt att fylla och hinna med en stor mängd radioprogram. Om ni tycker det är för mycket med radioarbetet som ju måste ligga förutom allt kamparbete, kan nu ju kanske ha ett avsnitt i månaden eller så. Bara det inte blir tyst från ledarhåll. Jag tror att det är viktigt att vi som befinner oss långt från organisationens centrum får ha den kontakten med ledningen. Och det finns ju inget bättre att “utbilda” utomstående med heller. Det där med edsvurenhet är mycket viktigt. Jag läste att det i… Läs mer