Kampradiorapport från Dingle: Lyktstolparna har nu valts ut!

Dingle i Munkedals kommun må vara litet, men för NR Bohuslän och programmets alla lyssnare har orten både stor betydelse och potential.

Dingle har diskuterats från första avsnitt och när Bohusläns sju underverk skulle utses nominerades såklart rondellen i Dingle av lyssnarna (dessvärre nådde rondellen inte riktigt ända fram).

Fenomenet “Dingle har fått eget liv och i senaste avsnittet av NR Bohuslän kungjordes så att Dingle kommer att ha minst lika stor betydelse som Finspång i framtiden.

Så här tänker vi oss att det hela ska struktureras upp:

I avsnittet uppmanades lyssnare också att genomföra aktioner i Dingle för att informera om vilken roll orten kommer att spela i framtiden. Och resultatet lät inte vänta på sig. Två dagar efter programmet reste två kamrater till Dingle för att markera platsen där galgbacken skall resas.

Noterbart är att de två kamraterna är bosatta i Näste 5 (Dalarna/Värmland) vilket innebär att uppfattningen om Dingle som en stor framtida spelare nu börjar att få spridning i Sverige.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment