NR Bohuslän #7: Dingle, tunnlar och kapitalist-tempel

Klockan 20:00 är det dags igen! Då sänder NR Bohuslän sitt sjunde avsnitt där programledaren Daniel Nordberg medverkar tillsammans med sina fasta medarbetare Elin, Tommy samt kustlantisarna Jocke & Henke.

Uddevalla kommun gör bort sig gång på gång och den här veckan är inte något undantag då kommunen ställer sig på pedofilisidan. Dingle, Nya Nordens galgbacke är även på tapeten denna vecka, denna gång är det skumraskaffärer och skatteslöseri utan dess like.

Kapitalist-templet Kongahälla har haft invigning och en insändarbild visar på att årets hetaste utklädnad för maskerad är, JUDE!

Några av kvällens ämnen som kommer att diskuteras:

• Möjlig ritualslakt av bondes tjur i Kungälv?
• Politikerna i Kungälv tycker att de kan ta det lite lugnt nu.
• Uddevalla-tunnlarna renoveras igen, för att inte kollapsa.
• Polisen gjorde narkotikatillslag mot skolor i Uddevalla.
• Dingle öser pengar över Fritidsgård som ska rivas?
• Uddevalla kommun ställer sig bakom pedofili.
• Vänstervriden döms för förföljelse av kvinna.
• PK-son filmar kvinnor på toalett.
• Invigning av kapitalist-kyrkan, Kongahälla köpcentrum i Kungälv.

Och mycket mer.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Daniel Nordberg (programledare), Elin Reinhardt, Tommy Hvit samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmen Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].