Muhammed Ali trilogin äntligen komplett!

Nu är den äntligen här, den efterlängtade trilogin av Muhammed Alis betraktelser.

Jag har under en längre tid knopat och knåpat med lite olika ljudspår där jag använt den legendariska nebern Muhammed Ali som svart alibi, han har där fått föra min talan till några tillbakalutade trumslag(beats) och myspysiga gitarrslingor spelade av en kamrat vid namn Radikalizer från Burgarstaterna.

Här har det perfekta giftermålet ägt rum; Alis ifrågasättande av rasblandning och vikten av att hålla sig till sina egna, något som till och med NPC:er kan ta till sig då det sägs av en neber; fuktiga, tillbakalutade lofi-trumslag som ger en atmosfär av lugn och besinning; Radikalizers strängverk som inte bara talar till själen men som i sitt enkla djup förmedlar en känsla av att budskapet är något alla bör ta i beaktning.

Så med det sagt så ber jag er att njuta!

Och om ni nu missat den nya heta genren #GretaWave, så har nationalsocialismen approprierat hennes budskap och välkomnar nu Boomerdöden och radikaliseringen av en ungdom som begär att politikerna tar sitt ansvar.

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

1
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentarstråd
0 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
1 diskussionsdeltagare
Fredrika senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Fredrika Lampenschirm
Lyssnare

Inte visste jag att jag gillade Muhammed Ali. Lite Louis Farrakhan-stuk.
men Gretard avskyr jag. Ju mer den lögnaren förlöjligas desto bättre eftersom hon är den värsta spridaren av falska nyheter och falsk forskning i världen. Och Islam är en klokare religion än klimarologismen. Let’er have it! Fast låten är inte tillröckligt kritisk mot henne tycker jag. Men du är en riktig multitalang Andreas.