Radio Regeringen #193: Tradwife, tradlife?

RADIO REGERINGEN. Ikväll blir det diskussion kring konceptet “tradliv” kontra “NSliv”.

Tradlife, tradwife, ett traditionellt leverne med strikta traditionella familjeroller. Är detta något som damerna förespråkar eller hur tänker de kring det? Vad finns det för likheter och olikheter med tradliv och NSliv. Detta med tradwifes och tradlife är relativt nytt (fast också gammalt, såklart) och därför tänkte damerna att de ska försöka reda ut lite kring ämnet.

Ikväll är inte RR live, men kommentera gärna i artikeln om ni vill dela med er av era tankar.

Har du något att dela med dig av till damerna? Har du önskelåtar? Maila in dina dem till [email protected] eller var delaktiga i live-chatten på spreaker.

Stöd Radio Regeringen:
Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “RR” eller “Radio Regeringen”!


Kontakta Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på [email protected]
Radio Regeringens telefonummer: 02 1495 1488
Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Radio Regeringen är nationalsocialistisk mysradio, ett radioprogram som ger ett kvinnligt perspektiv på den eviga och nationalsocialistiska kampen. Radio Regeringen riktar sig till ALLA, både nyfikna, nyvakna och inbitna, unga och gamla.

Fasta programledare: Elin och Noora.


Prenumerera på Radio Regeringen med RSS