Radio Regeringen #181: Noora!

RADIO REGERINGEN. Live kl 20.00: Noora tittar in och delar med sig av sina upplevelser som mamma

I kväll kommer en mycket efterlängtad programledare tillbaka efter sin mammaledighet från Radio Regeringen.
Noora försvann för en tidsedan från programmet men i kväll är hon med igen och har massor att berätta. Vi kommer med Noora diskutera graviditet, förlossning och första tiden med hennes dotter. Vi kommer även prata lite om föräldraledighet, hur det ser ut i både Sverige och Norge, regelverk kring detta samt hur kulturmarxismen har påverkat familjernas rätt till att välja själva. Missa inte detta!

skapa ett konto på spreaker och häng med i chatten under programmets gång!

Har du något att dela med dig av till damerna? Har du önskelåtar? Maila in dina dem till [email protected] eller var delaktiga i live-chatten på spreaker.

Stöd Radio Regeringen:
Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “RR” eller “Radio Regeringen”!


Kontakta Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på [email protected]
Radio Regeringens telefonummer: 02 1495 1488
Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Noora.