Open Mic: Återvandring

Arrangörsgruppen Stockholmare för ett suveränt Sverige gör ett extrainsatt program på Nordisk Radio inför deras manifestation i Stockholm den 3 november. En manifestation som kommer att ha parollen “Folkutbyte och Återvandring”.

Medverkar i programmet gör Annie som tillhör arrangörsgruppen och i programmet är programledare. Med sig har hon talarna Dan Park, Henrik Agerhäll, John Bouvin och David Bergqvist. Personer som på olika sätt arbetat för återvandring, vissa av dem sedan lång tid tillbaka, och alla är färgstarka individer som gjort kontroversiella men uppskattade utspel.

Dan Park är känd för många som en kontroversiell gatukonstnär som hela tiden utmanar yttrandefrihetens gränser. Henrik Agerhäll är kanske mest känd för sina trollmotioner i Umeå kommunfullmäktige där han satt som representant för SD. John Bouvin blev riksdagsman för Ny demokrati redan 1991 och har blivit beryktad för olika utspel från riksdagens talarstol. David Bergqvist ska ha uppmanat Putin att invadera Sverige för att avsätta de landsförrädare som vanstyr landet.

I programmet känner Annie talarna på pulsen, förklarar manifestationens paroll och vilka riktlinjer som finns för dagen. Manifestationen hålls söndagen den 3 november, klockan 13:30 i Berzeli Park. För mer information, besök arrangörsgruppens hemsida.

NR Special innefattar alla avsnitt från Nordisk Radio som inte tillhör något av de ordinarie programmen.


Prenumerera på NR Special med RSS