NR Bohuslän #93: Gul, blå och grön

Live kl 20.00
NR Bohuslän sänder ikväll sitt nittiotredje program med Elin Reinhardt, P-O Johansson och Fredde i svängen.

Ikväll blir det ett lite längre program men med massa intressanta händelser. Fordon som kanske inte följer lagens gränser hälsar på i området. Vi har även insatsstyrkan på plats i Trollhättan och ni som känner till Trollhättan kan säkert gissa vart de har varit. Ett välkänt sillföretag får nya ägare, men vad kommer att hända med våran kära sill? Vi har givetvis inte glömt Nationaldagen som har firats på många ställen i landet. Hoppa in och lyssna ikväll bjuder vi på något extra.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt P-O Johansson och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected]radio.se.


Prenumerera på NR Bohuslän med RSS

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment