NR Bohuslän #87:Vad gömmer sig på taket?

Live kl 20.00
NR Bohuslän sänder ikväll sitt åttiosjunde program med Elin Reinhardt, P-O Johansson och Fredde i svängen.

I kvällens program ska vi prata om bilträffar där folk har valt att göra sina fordon extra fina. Vi kommer även att prata om ett mord som har med mycket pengar att göra och slutar med en koppling till Wilma Andersson, Samt sann civilkurage i Kungälv.

Detta kommer att bli ett händelserikt avsnitt missa inte detta.

Häng med i chatten i kväll, skaffa appen telegram och följ de instruktioner som ges i programmet.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt P-O Johansson och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].


Prenumerera på NR Bohuslän med RSS