NR Bohuslän #84: River i öppna sår

Live kl 20.00
NR Bohuslän sänder ikväll sitt åttiofjärde program med Elin Reinhardt, P-O Johansson och Fredde i svängen.

I kvällens program så kommer vi att berätta om hur Kungälvs kommun behandlar företag som gör allt för att hålla sig flytande i dessa restriktionstider.

Vi kommer även att uppdatera er kring inte mindre än 2 mördare som skakat Bohuslän under snart ett års tid. Både Wilmas och Anna-Lenas mördere har det kommit en hel del nyheter om som vi vill diskutera med er.

Missa inte vår avslutsnyhet, en händelse gällande en handling som många säkert tänkt på många gånger men inte fullbordat. Nu är det inte längre bara något man får upp som en tanke i huvudet när bägaren runnit över utan det har faktiskt hänt.

Häng med i chatten i kväll, skaffa appen telegram och följ de instruktioner som ges i programmet.

Ägg i hink, ni måste lyssna för att förstå

Du kan lyssna på avsnittet här i artikeln och använd gärna vårt kommentarsfält och dela med er av era tankar och synpunkter

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt P-O Johansson och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].


Prenumerera på NR Bohuslän med RSS

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

3
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentarstråd
2 Trådsvar
0 Följare
 
Toppkommentar
Hetaste diskussionen
2 diskussionsdeltagare
JanFredrika senaste diskussionsdeltagarna
nyaste äldsta mest likes
Jan
Lyssnare

Hej! Kan ni diskutera med Radiochefen om varje Nordisk Radio-podd kan ha en egen Telegram-grupp att bedriva chatt i under sändningarna? Jag har dock ingen pejl på eventuella för- eller nackdelar med en sådan uppdelning, men diskutera saken. för en fördel vore att det skulle vara lättare att skilja ut programmens chatt från det övriga bruset i den allmänna kanalen.

Fredrika
Lyssnare

Vad heter kanalen på Telegram?

Jan
Lyssnare

Nordfronts friståendde