NR Bohuslän #83: 100 miljarder!

NR Bohuslän sänder ikväll sitt åttiotredje program med Elin Reinhardt, P-O Johansson och Fredde i svängen.

Det vi alla har väntat på kommer äntligen ske, NR Bohuslän är åter igen ett liveprogram. I kväll kl 20.00 sänder vi live för första gången sedan vi bytte plattform, förutsatt att inte Elin klantar till det igen förstås men hon känner att hon har läget under kontroll.

Vi har för övrig laddat upp med ett toppenprogram som antagligen kommer spåra ur en hel del,i ungefär 400 km/h och för en kostnad av 100 miljarder.

Häng med i chatten i kväll, skaffa appen telegram och följ de instruktioner som ges i programmet, ni som chattat i övriga program vet vart ni skall.

Du kan lyssna på avsnittet här i artikeln och använd gärna vårt kommentarsfält och dela med er av era tankar och synpunkter

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt P-O Johansson och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].


Prenumerera på NR Bohuslän med RSS