NR Bohuslän #79: Vargen kommer!

NR Bohuslän sänder ikväll sitt sjuttionionde program med Elin Reinhardt, P-O Johansson och Fredde i svängen.

Ny RSS: https://nordiskradio.se/?format=mp3-rss&show=nr-bohusln

Förra veckan var tänkt att bli en mjukstart efter det korta uppehåll vi hade men så blev det kanske inte. Denna veckan det blir ett ännu mer intensivt program. Så mycket har hänt att det är svårt att veta var vi skall börja, vänsterextremister åtalas för upplopp under första maj demonstrationen i Kungälv, organiserat tiggeri, åldringsrån och sist men inte minst varg i området. Det blir ett program med en mycket tunga nyheter men också en hel del skratt.tyvärr är inte programmet livesänt denna veckan häller men kommentera gärna i kommentarsfältet här under artikeln.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Peertube.se
Skicka gärna bilder till oss, bilder relaterade till nyheter, bilder på bohuslänsk natur eller vackra platser. Ni skickar dessa till [email protected]
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt P-O Johansson och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment