NR Bohuslän #66: Morden i Bohuslän

Live kl 20.00. NR Bohuslän sänder ikväll sitt sextiosjätte program med Elin Reinhardt, P-O Johansson och kustlantisen Jocke.

Dags för vårt sista program innan vi NR Bohuslän tar sommaruppehåll. I kväll kommer vinnaren i fototävlingen precenteras, det har inte varit en enkel grej att välja en vinnare bland alla dessa bilder vi fått in men till slut så var det en bild som stack ut bland alla andra.

Att det varit ett mycket märkligt år hittills har nog inte undgått någon, detta tänkte vi fördjupa oss i lite mer i kväll. Vi kommer gå igenom vad det är som har stuckit ut i nyhetsväg hela våren. Självklart kommer vi även hinna med en hel del sommarmys också.

Den vinnande bilden

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Skicka gärna bilder till oss, bilder relaterade till nyheter, bilder på bohuslänsk natur eller vackra platser. Ni skickar dessa till [email protected]
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].