NR Bohuslän #51: Kokain

Live kl 20.00. NR Bohuslän sänder ikväll sitt femtioförsta program med Tommy Hvit, Elin Reinhardt, P-O Johansson och kustlantisen Jocke.

Efter förra veckans avslappnade program är vi tillbaka med ett traditionellt program med lokala nyheter. Knarket flödar i Bohuslän och Nordens ark har berikats med de sötaste nykomlingar man kan tänka sig. Som vanligt skiljer sig Bohuslän sig i från resten av Norden med märklig händelser, vad har hänt med Kungälvs stenpenis?

Några av de ämnen som kommer diskuteras är:

  • Vad har hänt med Kungälvs stenpenis?
  • 70 kg kokain i Uddevalla hamn
  • Överlämnade sig själv och kokain för 250 000 kr till polisen i Uddevalla
  • Bebisfeber på Nordens ark
  • Skitbra bakelser i Lysekil
  • Uppdatering: Kungälvsrånen
  • Uppdatering: Knivrånet i Brodalen
  • Uppdatering: Våldtäkten i Marieberg, Kungälv

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Skicka gärna bilder till oss, bilder relaterade till nyheter, bilder på bohuslänsk natur eller vackra platser. Ni skickar dessa till [email protected]
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].