NR Bohuslän #50: Jubileum, det bästa med Bohuslän

Live kl 20.00. NR Bohuslän sänder ikväll sitt femtionde program med Tommy Hvit, Elin Reinhardt, P-O Johansson och kustlantisen Jocke.

Strax över ett år efter Nordisk Radio lanserades sänder vi vårat femtionde avsnitt. Detta skall firas med pompa och ståt.
Vi vill fira detta genom ett specialavsnitt om alt vi älskar med Bohuslän och nu när våren är här vandrar tankarna direkt i väg till den Bohuslänska sommaren. Sommar i Bohuslän är varje år som en dröm som går i uppfyllelse. Den tid på året då man inser att vi i Bohuslän har alt vi behöver vid våra fingertoppar, solen, vinden, havet, skogen och folket.

Var med oss i chatten kväll och diskutera om vad du tycker är det bästa med Bohuslän. Maila gärna i dina bohuslänska drömmar om magiska platser eller upplevelser.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Skicka gärna bilder till oss, bilder relaterade till nyheter, bilder på bohuslänsk natur eller vackra platser. Ni skickar dessa till [email protected]
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment