NR Bohuslän #45: Konsten att krossa

Live kl 20.00. NR Bohuslän sänder ikväll sitt fyrtiofemte program med Tommy Hvit, Elin Reinhardt, P-O Johansson och kustlantisen Jocke.

Åter igen dags för ett spännande NR Bohuslän, i kväll har vi laddat med en hel del minst sagt udda nyheter. P-O har satt sig in i ett självmord som har mycket suspekt bakgrund och kommunhuset i Kungälv har utsatts för ett mycket ovanligt men kreativt bombhot. Missa inte detta märkliga program.

Några av de ämnen som kommer diskuteras är:

  • Kränkta kränker sig själva
  • Våldtog barn, blev pappa och fick automatiskt uppehållstillstånd som anhöriginvandrare
  • Man drevs till självmord i Hällevadsholm
  • Kommunhuset bombhotat i Kungälv
  • Nordens ark till undsättning när arter hotas

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Skicka gärna bilder till oss, bilder relaterade till nyheter, bilder på bohuslänsk natur eller vackra platser. Ni skickar dessa till [email protected]
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].