NR Bohuslän #40: Gott nytt kampår! Inringarprogram

Live kl 20.00. NR Bohuslän sänder ikväll sitt fyrtionde program med Tommy Hvit, Elin Reinhardt, P-O Johansson och kustlantisen Jocke.

I kvällens program kommer året som varit diskuteras. Vad har varit de största nyheterna i Bohuslän under året och vad har vi radiopratare faktiskt sysslat med. Vilka är våra favorit händelser och vilka är våra favoritprogram. Vad är våra tankar inför nästa decennier. Diskussionerna kommer bli heta, skratt och dårskap kommer varvas om vart annat. Viket var till exempel Jockes sämsta skämt och kommer brugden äta upp Tommy till slut och vilka vann kampen mellan lokalradioprogrammen vi eller Dalarna.

Dagen till ära kommer vi dela med oss av en livsförändrande nyhet för en av våra medarbetare i NR Bohuslän(ni som lyssnat på Radio Regeringen vet redan). Samtidigt kommer vår älskade(fjäsk?) radiochef Fredrik Vejdeland att gästa och ge sin syn på händelser i Bohuslän och vårt arbete under året.

Tillfälle kommer också ges för er lyssnare att dela med er av era tankar kring året som gått.
Ring in till programmet tel 02 1495 1488

Missa inte detta specialprogram som antagligen fullständigt kommer spåra ur och dra över tiden en hel del. Dela gärna med er av era tankar, åsikter, minnen och förväntningar antingen i chatten, på mail eller varför inte ringa in till programmet live.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.
Skicka gärna bilder till oss, bilder relaterade till nyheter, bilder på bohuslänsk natur eller vackra platser. Ni skickar dessa till [email protected]
Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment