NR Bohuslän #11: Första maj-kaos!

Klockan? Någon gång under eftermiddag/kväll är det dags igen! Då sänder NR Bohuslän sitt elfte avsnitt där några av oss sänder direkt från Kungälv i efterdyningarna av 1 maj. Elin kommer att leda programmet och Tommy & Jocke kommer att ragga gäster att intervjua angående demonstrationen.

Så håll ögona öppna så ni inte missar när vi går live. Med reservationer mot bortfallet avsnitt på grund av ordningsmaktens grundlagsbrytande hittepå-gripanden.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan ?

Kontantdonationer: Skicka till “Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg“.
Märk donationen “NR BOHUSLÄN”.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på Onsdagar 20:00-21:30.
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Tommy Hvit, Elin Reinhardt samt kustlantisen Jocke. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].