NR Bohuslän #106: Kosher-lax?

Live kl 19.00
NR Bohuslän sänder ikväll sitt hundrafemte program med Elin ,Fredrik och Monika .

I denna veckas avsnitt har vi mycket allvarliga nyheter att ta upp, saker som påverkar mer än vad man kan tro. Falska sedlar blir populärt igen, men vad kan detta leda till? Ett icke svenskt företag som vill bygga laxodling i Sverige, gissa vart företaget kommer ifrån. Sedan så får vi inte glömma ett gammalt problem som funnits i många år men som kan påverka många om åtgärder sker. En fågel som inte funnits i Sverige innan har visat sig på kusten och vad är det som händer med infrastruktur i Kungälv?

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och folkkultur. Vi sänder live på Onsdagar 19.00-20.00
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt, Monika och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].


Prenumerera på NR Bohuslän med RSS

För att kunna kommentera i vårt kommentarsfält behöver du koppla ditt VK-konto till nordiskradio.se. Det gör du genom att gå vidare till din profilsida genom knappen nedanför.

Om du inte har ett VK-konto kan du registrera dig gratis på deras webbsida.

Kom ihåg att du är juridiskt ansvarig för dina kommentarer.

Visa mindre

Kommentarer

Please Login to comment