NR Bohuslän #103: Världens svinigaste polis!

Live kl 19.00
NR Bohuslän sänder ikväll sitt hundratredje program med Elin ,Fredrik och Monika .

Åter igen visar polischefen Smedius sin färg offentligt,samtidigt så dör en ung kvinna i polisens förvar och patrullerade poliser vitnar om att de tappat kontrollen över kriminaliteten.

Det blir i kväll ett tungt avsnitt där vi bland annat kommer att prata om polis, mycket hänsynslösa rån och skeppsvrak som läcker olja.

NR Bohuslän är ett lokalt radioprogram av och för Bohuslänningar med fokus på nyheter, lokalpolitik och folkkultur. Vi sänder live på Onsdagar 19.00-20.00
Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Bohuslän, men också Dalsland och andra närliggande områden. Vi tar även in gäster med anknytning till Bohuslän med omnejd.
Programmet drivs av Elin Reinhardt, Monika Helmersson, Samuel Almrot och Fredde i svängen. Elin återfinns även i programmet Radio Regeringen
Som nyhetsförmedlare fyller NR Bohuslän ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.
Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Bohuslän, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].


Prenumerera på NR Bohuslän med RSS